Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 49

måndag 11 december, kl 22:35 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på seans, äventyr under vattnet, dryg Loki och mycket Black Bolt. Mycket nöje!

Rasputin: The Voice of the Dragon #2
(Dark Horse Comics)

Mike Huddlestons omslag till senaste numret av Rasputin: The Voice of the Dragon skildrar en seans som överträffar alla förväntningar.

Green Arrow #35 (DC Comics)

Juan Ferreyra har levererat många snygga omslag till Green Arrow även om jag inte tyckt att de höll samma klass som hans omslag till Constantine. Detta tar han igen med råge i detta härliga undervattensomslag.

Doctor Strange #382 (Marvel Comics)

Doctor Strange har förlorat titeln Sorcerer Supreme till Loki och jobbar nu som veterinär istället. Mike Del Mundos bild av den självgode Loki med sin besegrade och förödmjukade föregångare vid sina fötter är priceless.

Black Bolt #8 (Marvel Comics)

Nick Deringtons alster under 2017 har imponerat stort på mig, speciellt hans omslag och illustrationer till Doom Patrol och omslag till Miracle Man. Här tar han sig förtjänstfullt an Inhumans kung Black Bolt och hans trogna vovve Lockjaw.

Black Bolt #8 (Marvel Comics)

Veckans favorit går till ytterligare ett omslag till Black Bolt #8, nämligen originalomslaget av Christian Ward med perfekt komposition och utomvärldsliga färger.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...