Nyheter och tips

Marvel Comics ”Fresh Start” återbördar klassiska karaktärer – inklusive Fantastic Four

lördag 31 mars, kl 23:10 av 2 kommentarer

Sedan hösten 2016 har mitt intresse för Marvel Comics serier dalat märkbart, dels på grund av att det finns så mycket andra bra serier att läsa men också det faktum att förlaget gjort sitt bästa för att byta ut eller radera karaktärer jag växt upp med och älskar. Jag tänker då främst på Bruce Banner som Hulk (som ersatts av den irriterande tonåringen Amadeus Cho i The Totally Awesome Hulk) och så naturligtvis ”Marvel’s First Family” Fantastic Four som alltid haft en speciell plats i mitt hjärta men som inte haft en egen titel sedan 2015 och dessutom ”försvann” Reed, Sue och deras barn efter avslutningen på Jonathan Hickmans lysande Secret Wars.

Under sommaren 2018 verkar det dock bli ordning på torpet igen när Marvel startar sin nya giv ”Fresh Start” som verkar bli en ny och välbehövlig nytändning. Odinson återkommer som Thor (Jason Aaron fortsätter författa och den mästerlige Mike Del Mundo tar över tecknandet), Banner är tillbaka som Immortal Hulk (författad av Al Ewing och tecknad av Joe Bennett), Tony Stark hoppar åter i sin rustning i Tony Stark: Iron Man (författad av Dan Slott och tecknad av Valerio Schiti) och så den glädjande nyheten jag väntat på i två år och som damp ner som ett efterlängtat påskägg för några dagar sedan: Fantastic Four är tillbaka.

Dan Slott, som snart avslutar en imponerande lång run med Amazing Spider-Man, tar över inte bara Iron Man utan kommer också författa nya spännande och härliga äventyr med min favoritkvartett och dessutom kommer den fenomenala Sara Pichelli stå för illustrationerna. Serien startar i augusti 2018 och jag är glad som ett barn på julafton. Dessutom återupplivar förlaget den ursprungliga Wolverine under året men när det blir exakt återstår att se. Vad jag däremot vet är att Marvel startar fyra olika miniserier i april som alla har underrubriken ”The Hunt for Wolverine”. Härliga tider, strålande tider! 😀

Kommentarer

  1. Jonathan says:

    Bara att börja lägga undan pengar redan nu. Flera spännande titlar att klicka hem. 🙂

  2. Andreas Mars says:

    Absolut. Snart är min Marve-pull list lika lång som för två år sedan.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...