Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 16 (2018)

söndag 22 april, kl 20:00 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på favoritserie, Aquaman, omslagshyllningar, Nick Derington och Stålis 80-årsdag. Mycket nöje!

Black Hammer: Age of Doom #1 (Dark Horse Comics)

Mitt ständiga tjat om hur mycket jag älskar Black Hammer kanske är tröttsamt men så är det också en av 2010-talets bästa serier i mina ögon. Här får vi också ett härligt variantomslag av Skottie Young från starten på den nya följetongen.

Action Comics #1000 (DC Comics)

1000 nummer av Action Comics och Supermans 80-årsdag går inte omärkt förbi i Veckans omslag och jag börjar med Joshua Middletons 80-talsomslag.

Aquaman #35 (DC Comics)

När jag ändå är inne på Joshua Middleton kan jag lika gärna slänga in hans lysande (av många) variantomslag till Aquaman.

Mister Miracle #8 (DC Comics)

Jag längtar efter att läsa hela första volymen av Mister Miracle (har bara läst de första två numren men de var så bra att jag utnämnde den till 2017 års bästa nya serie) som snart dyker upp och under tiden njuter jag av Nick Deringtons förträffliga omslag.

Action Comics #1000 (DC Comics)

Veckans favorit går till Steve Rudes 30-talsomslag till Action Comics #1000. En värdig vinnare och återigen ett stort grattis till Stålis och superhjältegenren. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...