Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 22 (2018)

söndag 3 juni, kl 19:48 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på Team Vision, Jabberjaw, sista belägringen, #800 och varm dag vid poolen. Mycket nöje!

Justice League: No Justice #4 (DC Comics)

Första omslaget den här veckan är egentligen ett av många sammanlänkade sådana av Francis Manapul som presenterar olika laguppställningar från det pågående eventet Justice League: No Justice men jag tycker detta (med Team Vision, bestående av The Flash, Cyborg, Robin, Harley Quinn och Atom) sticker ut i högen med sina snygga färger och härliga superhjältekänsla.

Aquaman/Jabberjaw Special #1 (DC Comics)

Den här veckan lanserar DC Comics en hög med nya crossovers mellan DC-hjältar och Hanna Barbera-karaktärer och det var inte svårt att välja ut Joshua Middletons mycket snygga variantomslag.

The Last Siege #1 (Image Comics)

Jag kommer förmodligen inte plocka upp Image-titeln The Last Siege men Nick Dragottas suggestiva omslag tilltalar mig mycket, plus att jag gillar valet av färger.

The Amazing Spider-Man #800 (Marvel Comics)

The Amazing Spider-Man har nått fram till #800 och Dan Slott avslutar sin tioåriga run med vår vänlige kvartersspindelman. Alex Ross står för detta mycket fina omslag.

Saga #52 (Image Comics)

Veckans favorit känns som det perfekta omslaget just idag där jag sitter och flämtar på verandan för att hitta den kyligaste punkten i hemmet. Fiona Staples är det som presenterar ytterligare ett fenomenalt omslag till Saga och min förhoppning är att resten av sommaren blir lika underbar som just nu. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...