Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 29 (2018)

söndag 22 juli, kl 11:27 av 1 kommentar

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på skön retrostil, skilda världar, Low G, Suburbia och Carol Danvers. Mycket nöje!

Batwoman #17 (DC Comics)

Inte nog med att jag är svag för Michael Chos sköna retrostil utan jag har också svårt att motstå den sparsmakade men utsökta färgpaletten.

Ether: The Copper Golems #3 (Dark Horse Comics)

Livet i The Ether är både fantastiskt och oändligt men har också en mörk baksida som Marcos Martin fångar skickligt i omslaget till senaste numret.

Skyward #4 (Image Comics)

Även om jag tyckte att själva serien Skyward var medioker så är Lee Garbetts fartfyllda omslag det motsatta. Gillar den härliga rörelseenergin men också att någon säkrat sin kära folkabuss vid huset.

The Life of Captain Marvel #1 (Marvel Comics)

I nya miniserien The Life of Captain Marvel bjuder Margaret Stohl, Marguerite Sauvage och Carlos Pacheco på en ny originstory för Carol Danvers och Julian Totino Tedescos fenomenala omslag till första numret fångar både det bekymmerslösa och välputsade livet i den amerikanska förorten plus skön superhjältedesign.

The Life of Captain Marvel #1 (Marvel Comics)

Även om jag verkligen gillar Tedescos originalomslag så avgudar jag Fiona Staples härliga variantomslag som därmed utses till ”Veckans favorit”. Vi ses nästa vecka!

Kommentarer

  1. Pärka says:

    Totino Tedesco är fantastisk som vanligt. Däremot måste säga att ”Batwoman” gör mig irriterad. Cho kan ju vara riktigt bra när han kör retrostilen, men istället kör han allt som oftast på med sina bystdrottningar i konstiga vinklar.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...