Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 30 (2018)

söndag 29 juli, kl 21:07 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på de mörka Lagens väktare, lykantropi, ”Amazonian Justice”, brutal säsongsfinal och många Jamie Madrox. Mycket nöje!

Justice League Dark #1 (DC Comics)

Justice League Dark är tillbaka igen och med en ny laguppställning bestående av ledaren Wonder Woman samt Zatanna, Swamp Thing, Man-Bat och Detective Chimp. Greg Capullo är det som står för detta härliga omslag.

Moonshine #12 (Image Comics)

Avslutningen på andra volymen av Moonshine och Paul Pope bjuder på ett läskigt och svårt lykantropiskt omslag. Recension kommer snart på hela härligheten.

Wonder Woman #51 (DC Comics)

Wonder Woman skipar ”Amazonian Justice” i människornas värld och Jenny Frison står som vanligt för ett underbart variantomslag.

Saga #54 (Image Comics)

Ett mycket blodigt och olycksbådande omslag till avslutningen på nionde arcen av Saga serverat av den mästerliga Fiona Staples. Brian K. Vaughan och Staples har utlovat den mest chockartade säsongsfinalen hittills (vilket inte vill säga lite med tanke på att serien brukar vara ganska brutal med sitt persongalleri) och dessutom har seriens skapare beslutat sig för att ta ett helt sabbatsår från serien.

Multiple Man #2 (Marvel Comics)

”Veckans favorit” går till Marcos Martins roliga och snygga design till senaste numret av Multiple Man. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...