Nyheter och tips

The Weekly Bugle – vecka 42 (2018)

lördag 27 oktober, kl 22:43 av 0 kommentarer

Här presenteras efter veckans slut vad som har hänt i seriernas värld, främst borta i Amerikas förenta stater. Let’s get to it!

 • Liv Strömquist blev intervjuad av amerikanska Comic Book Resources om Fantagraphics Books översättning till engelska av hennes Kunskapens frukt som släpptes i slutet av augusti. Läs den här.
 • Sean Murphys Batman: The Curse Of The White Knight har fått en trailer gjord i 8-bitarsstil. Se här.
 • DC Comics Black Lightnings skapare Tony Isabella har berättat att han tänker introducera en ny albinokaraktär om han skriver serien igen. Denna kommer vara en superhjälte efter att Black Lightnings ärkefiende Tobias Whale gjordes om och slutade vara albino. Läs mer här.

 • The Unexpected från DC Comics kommer avslutas i och med #8 i januari. Även förlagets Suicide Squad når sitt sista nummer samma månad med #50. Läs mer om The Unexpected här och Suicide Squad här.
 • Marvels förre Publisher Bill Jemas är i startfållan att dra igång ett nytt serieförlag. Detta kommer heta Writers, Artists & Artisans Inc. och Jemas förväntar sig inte börja ge ut något förrän ”2019 eller senare”. Läs mer här.
 • Lion Forge Comics President Geoff Gerber har lämnat förlaget. Läs mer här.
 • Titan Comics miniserie Diablo av Marv Wolfman och Piotr Kowalski har blivit uppskjuten på obestämbar tid. Läs mer om serieversionen på de populära spelen från Blizzard Entertainment här.
 • Sara Pichelli har blivit ersatt som illustratör på Fantastic Four #4 av Stefano Caselli. Detta på grund av förseningar. Femte och sjätte numret av serien kommer nu dessutom tecknas av Aaron Kuder.
 • Flera av Marvel Comics tidningar har flyttats fram i tiden. Return Of Wolverine #3 kommer numer 28 november, medan #4 får 16 januari som nytt datum. Även Ironheart #1 och #2 flyttas till 28 november respektive 16 januari. Till det första numret har även Luciano Vecchio lagts till som illustratör.
 • Tecknaren German Peralta kommer börja en månad tidigare än planerat på DC Comics Green Arrow och står för sitt första nummer i och med #46 i november.
 • Serier som annonserats under veckan: Adventure Time: Marcy & Simon av Olivia Olson och Slimm Fabert i januari 2019 (Boom! Studios), Best Friends av Shannon Hale och LeUyen Pham i augusti 2019 (First Second Books), The Division: Extremis Malis av Christofer Emgård och Fernando Baldo i januari 2019 (Dark Horse Comics), Superman 100-Page Super-Spectacular med tidigare opublicerat material av Marv Wolfman och Claudio Castellini i januari 2019 (DC Comics), Vindication av M.D. Marie, Carlos Miko och Dema Jr. i januari 2019 (Top Cow Productions/Image Comics), The Tea Dragon Festival av Katie O’Neill i september 2019 (Oni Press), Criminal av Ed Brubaker och Sean Phillips i januari 2019 (Image Comics) och GWAR: The Enormogantic Fail av Matt Maguire, Matt Miner och ännu oannonserade i juni 2019 (Renegade Arts Entertainment).

Håll ögonen här om ungefär en vecka för mer nyheter!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...