Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 23 (2019)

söndag 9 juni, kl 22:53 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på klassisk Spider-Man, The Batcave, Barda, Ramon Villalobos samt A Nightmare on Elm Street. Mycket nöje!

Marvel Team-Up #3 (Marvel Comics)

Marcos Martin skildrar ett viktigt ögonblick i Peter Parkers liv ur en annan vinkel, nämligen då han beslutade sig för att lägga dräkten på hyllan, eller mera bokstavligt slänga den i soporna, i The Amazing Spider-Man #50 (1967)

Batman #72 (DC Comics)

Batman sitter som en spindel i ett nät i The Batcave i detta magnifika och lätt obehagliga omslag av Michael Golden.

Female Furies #5 (DC Comics)

Barda förråder sina medsystrar i detta härliga omslag av Julian Totino Tedesco.

Young Justice #6 (DC Comics)

När Border Town lades ner undrade jag när man skulle få njuta av Ramon Villalobos härliga alster härnäst. Nu är det klart att han ska teckna Wildcats i augusti och man kan även njuta av hans skicklighet i detta snygga variantomslag till Young Justice.

DCeased #2 (DC Comics)

DC Comics events är något jag är föga intresserad av eller för den delen deras ploj med omslag som hyllar klassiska skräckfilmer men Yasmine Putris version av A Nightmare on Elm Street från 1984 med Batman och Poison Ivy är ingenting annat än ren njutning. Veckans favorit med andra ord. Vi ses nästa vecka.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...