Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 45 (2019)

söndag 10 november, kl 20:23 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på Kalla kriget, förförisk vampyr, prekär situation, mardrömmar samt ett framtida USA. Mycket nöje!

Strange Skies Over East Berlin #2 (BOOM! Studios)

Nu i veckan var det 30 år sedan Berlinmuren föll vilket osökt får mig att tänka på en mycket lovande dagsaktuell serie som utspelas under Kalla krigets frostigaste period, nämligen Strange Skies Over East Berlin. Gabriel Hernandez Walta, som även är aktuell med Sentient tillsammans med Jeff Lemire på TKO Studios, står för det stämningsfulla omslaget.

Vengeance of Vampirella #2 (Dynamite Entertainment)

Ben Oliver bjuder på en farligt förförisk Vampirella med perfekt färgskala.

Berserker Unbound #4 (Dark Horse Comics)

Berserker Unbound av Jeff Lemire och Mike Deodato artar sig till en av årets bästa miniserier och omslaget till sista numret bjuder på en prekär situation för den hemlöse mannen som Mongrel King stiftade bekantskap med när han hittade en mystisk portal till vår värld. Tur att han är utrustad med barbarens mäktiga svärd.

Pretty Deadly: The Rat #3 (Image Comics)

Ytterligare ett fenomenalt surrealistiskt och mardrömslikt omslag till Pretty Deadly: The Rat av Emma Ríos.

Undiscovered Country #1 (Image Comics)

Veckans favorit går till en av årets mest lovande titlar, Undiscovered Country, och ett briljant variantomslag av Jock. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...