Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 31 (2021)

söndag 8 augusti, kl 20:38 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på härlig noir, vampyrparadox, science fiction-satir, The Immortal Hulk samt kreativ ångest. Mycket nöje!

The Good Asian #4 (Image Comics)

Efter lite välbehövlig bloggsemester för att ladda batterierna är det äntligen dags för ett nytt Veckans omslag. Först ut har vi Awanqi som bjuder på ett härligt noir-omslag med krut- och tobaksdoftande rök och sedvanliga skuggor bakom nerdragna persienner.

American Vampire 1976 #10 (DC Comics)

Mateus Santolouco levererar skoningslöst solljus och stekande hetta, ironiskt nog till en vampyrserie.

Not All Robots #1 (AWA Studios)

Not All Robots är en ny titel från AWA Studios som jag helt missade i mitt förra inlägg om augusti månads nyheter på de amerikanska seriehyllorna. Detta är en science fiction-satir signerad ingen mindre än Mark Russell som är en mästare på just satir med titlar som The Flintstones, Prez, Second Genesis och Billionaire Island och Rahzzahs hyllning till Norman Rockwells ikoniska Thanksgiving-illustration ger definitivt mersmak.

The Immortal Hulk #49 (Marvel Comics)

Al Ewings näst sista nummer av The Immortal Hulk bjuder på ett förväntansfullt och episkt omslag av Alex Ross.

The Me You Love in the Dark #1 (Image Comics)

Veckans favorit går till ett av många variantomslag till Skottie Young och Jorge Coronas nya samarbete The Me You Love in the Dark om en konstnär som kämpar med sina inre demoner i ett till synes hemsökt hus. Som vanligt är jag svag för Jenny Frisons fantastiska alster som får en att vilja rusa till närmaste seriebutik. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...