Recensioner

Project Superpowers: Chapter Two Prelude

måndag 30 mars, kl 21:11 av 1 kommentar

Varken jag eller Jonas var särskilt lyriska över Alex Ross’ Golden Age-hylling Project Superpowers vol. 1. Man skulle faktiskt kunna gå så långt och säga att vi båda tyckte att den var rätt värdelös. Så då kan man ju fråga sig varför jag sitter här och och recenserar detta?

project_superpowers_preludeProject Superpowers: Chapter Two Prelude är ett så kallat teaser-nummer. Det är en försmak på vad som kommer i Project Superpowers vol. 2. Det kostade det bara 1 dollar så jag tänkte, varför inte ge Projektet en ny chans. Kanske har skaparna lärt sig av sina misstag i den första volymen och gjort något bättre av det i den andra. Det är dock lite svårt att säga utifrån detta nummer. Det innehåller nämligen inte någon förhandstitt på själva serien i vol. 2. Istället innehåller det ett antal konceptuella blyertsteckningar av Ross där han beskriver de nya karaktärer som kommer att figurera i volym 2. Visserligen väldigt vackra, men ingen väcker någon vidare lust att vilja läsa vidare. De flesta känns faktiskt rätt träiga och intetsägande. Så, tyvärr blir det nog inte något mer Project Superpowers för min del.
Utöver dessa teckningar består detta nummer av förhandstittar på tre fristående Project Superpowers-titlar. Den enda som sticker ut något och som faktiskt väcker lite intresse är The Black Terror. Vem vet, kanske något att kolla upp i en trade någon gång.

Illustration och ”manus”: Alex Ross
Förlag:
Dynamite Entertainment
Betyg: 2-/5

Betyg: 2-/5

Kommentarer

  1. Jonas says:

    Rätt ok omslag iallafall.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...