Nyheter och tips

Några serienyheter

fredag 29 maj, kl 16:58 av 1 kommentar

Så här på fredagseftermiddagen så rapporterar Shazam.se om några serienyheter.

cap600Först ut blir Captain America #600 : Enligt Comic Book Resources så ska numret få en något tidigare release än vad som är vanligt. Serier i USA släpps normalt på onsdagar, men Captain America #600 kommer att släppas måndagen den 15 juni. Det spekuleras just nu i att anledningen till detta är att Marvel har någon särskild nyhet som kommer att släppas i och med serien. Läs mer om detta här.

En annan nyhet från Comic Book Resources är att DC Comics sparkat Dwayne McDuffie från Justice Leauge of America. Enligt McDuffie så har DC:s beslutet inget att göra med kvalitén på hans arbete med Justice Leauge, utan mer med samarbetssvårigheter eller McDuffies frustration över att inte kunna använda DC:s storkanoner (Superman, Batman och Wonder Woman) i serien. Tills DC hittar en ny reguljär författare till titeln så kommer Len Wein att författa de kommande numren. Mer om detta hittar du här.

En trevlig nyhet från filmens värld är att vi i Europa kommer att få se Steven Spielbergs filmadaption av Tintin hela en och en halv månad innan jänkarna. Kul! Det brukar ju vara tvärtom (men kanske inte så länge mellan premiärerna). Något svensk premiärdatum är ännu inte satt för Tintin, men filmen kommer att ha europeisk premiär i slutet av oktober eller i början av november 2011.

Kommentarer

  1. Håkan / Wakuran says:

    Tintin har ju en mer grundmurad marknad här, så bolaget känner väl att den europeiska marknaden är ett säkrare kort.

    (Sent svar, men vafan…(

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...