Allmänt /Samla på serier

Sommarläsning

måndag 22 juni, kl 19:06 av 2 kommentarer

DSC_3095

Det här är vad jag hämtade ut från Posten idag, lite trevlig sommarläsning från en av mina favo-butiker på nätet, The Book Depository (nästan snuskigt billiga på seriealbum i jämnförelse med t.ex. Bokus här i Sverige). Ska bli kul att sätta tänderna i. Särskilt Invincible, en serie som jag hört mycket gott om. Ska bli kul också att läsa Ennis The Punisher och Jeph Loeb och Tim Sales Daredevil: Yellow. Deras Batman: The Long Halloween är en av mina absoluta favoriter så det ska bli spännande och se vad Loeb/Sale åstadkommit med Marvel-karaktärer.

Men jag upptäckte också att jag hade gjort en miss i beställningen vad gäller Thor. Jag trodde jag hade beställt den första volymen av Straczynskis omstart av serien men det visade sig att jag hade missat en lite 2:a i titeln och vips så sitter man med volym två istället. Det gick visst lite väl fort när jag la den inköpskorgen. Nåja, det misstaget ska väl rättas till senare…

Kommentarer

  1. Tomb says:

    Invincible<3

  2. Simon says:

    Invincible är precis vad en modern superhjälteserie i klassisk stil (dvs inte nihilistisk a la Authority, inte ultravåldsam a la Punisher) ska vara, så den hoppas jag verkligen du ska gilla.

    Och apropå ultravåldsam så ser det ut som ”Welcome Back, Frank”-samlingen av Ennis Punisher, och det är nog den bästa. Utmärkt sommarläsning, grattis!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...