Nyheter och tips

Captain America Omnibus vol. 2?

tisdag 21 juli, kl 11:23 av 1 kommentar

Captain_America_Omnibus_2OK, lite gamla men ändå väldigt intressanta nyheter. Alla seriebloggares favorit-omnibus verkar ha en volym nummer två på gång. Enligt amerikanska Amazon så släpps samlingen med det långa namnet, Captain America: The Death Of Captain America Omnibus HC, den 2 december och kommer att samla Captain America #25-42. Inte riktigt lika fläskig som föregångaren, men ändå 480 härliga sidor. För manus står som vanligt Ed Brubaker, och för illustration; Steve Epting, Mike Perkins, Butch Guice, Robert de la Torre och Luke Ross. Så nu vet du vad du ska önska dig i julklapp. Eller köpa till dig själv. Amazon-sidan hittar du här.

Kommentarer

  1. Rikard says:

    Ett av höstens mest givna köp. Bara att hoppas att den håller lika bra klass som den första tokfeta omnibusen.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...