Nyheter och tips

Spelpepp – Batman: Arkham Asylum

torsdag 20 augusti, kl 12:13 av 1 kommentar

Det är nu bara en vecka kvar innan Batman-spelet Arkham Asylum släpps i butikerna och jag riktigt längtar efter att få hämta ut mitt förhandsbokade ex i slutet av nästa vecka. Det här är för min del det mest efterlängtade spelet i år och jag tror det har goda chanser att bli, i alla fall för min del, ett av årets bästa spel (möjligen med undantag av Assassin Creed 2 och Splinter Cell: Conviction). Naturligtvis så kommer Shazam.se att bjuda på en recension av spelet så fort som möjligt, men tills dess så får ni hålla till godo med följande lilla videosnutt med lite av de grejer vi kommer att få leka med i spelet.

Kommentarer

  1. Arvid says:

    Mm, detta är ett spel att se fram emot. 🙂
    Längtar till nästa vecka! Demot var riktigt mysigt.
    Jag utnyttjade Games erbjudande och fick det ”gratis” (bytte in 3 ps3spel mot det samt nån form av presentkort på 100). Kan vara bra tips för de som inte förbokat än! De har samma för 360 tror jag.

    Hade jag haft råd hade jag skaffat Collectors edition med dess batarang-replika 🙂

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...