Nyheter och tips

Norman Osborn mot Victor von Doom

torsdag 17 september, kl 16:10 av 6 kommentarer

TheDarkAvengersMeetTheirDoomInDecemberThe Dark Avengers Meet Their Doom In December: ”This December from Brian Michael Bendis, Michael Lark and David Finch, it’s the Iron Patriot versus Doctor Doom!” Ni som surfar seriesidor har säkert inte missat detta men vi kör ändå. Snacket som går kring denna preview är allt från att detta är slutet på Dark Reign till att David Finch tar över Dark Avengers från Mike Deodato. Vad tror ni?

Kommentarer

 1. Henrik says:

  Hej allihopa! Nu har vi fatt igang internet i bostaden. Haller pa att leta reda pa hur man far svenska bokstaver bara. Det lar komma ett roligt inlagg till helgen som summerar forsta skolveckan. Mycket roligt. Mycket jobb, men det ar roligt det med. Vi hors snart! Ha det!

 2. Henrik says:

  Forresten David Finch byta ut Mike Deodato!?? HELLS NO!

 3. Ferdinand says:

  Inlägg om första veckan i skolan = Bloggpepp!

  Jag tror inte att Finch kommer ta över Dark Avengers, det rör sig säkert om ett annat projekt. Vi lär se i nästa Previews.

 4. Jonas says:

  Gillar ni inte Finch eller? För min del, om vi nu nödvändigtvis måste steka Deodato, så känns han som en väldigt lämplig uppföljare.

 5. Ferdinand says:

  Jorå, jag gillar så klart Finch, och jag skulle inte heller ha något emot det. Däremot tror jag inte att det blir så.

 6. Henrik says:

  Jag är inte helt såld på David Finch. Gillade Moon Knight numren men det hade mycket med storyn att göra. Hellre honom än mer Luke Ross dock.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...