Nyheter och tips

Top 100 Comic Book Storylines

lördag 19 december, kl 16:31 av 0 kommentarer

Comicbookresources.com har fått fram ännu en lista genom omröstning bland sina läsare, jag skrev ju i förra veckan om deras lista med de 50 mest ikoniska DC-omslagen genom tiderna, den här gången gäller det de 100 bästa storylines som gjorts. Kul läsning att så här på lördagseftermiddagen att bläddra igenom listan och se vad som kommit med och vilken plats. På det hela taget en rätt bra lista och topp 5 med Dark Knight Returns, Batman: Year One, Born Again (Daredevil), Dark Phoenix Saga och Watchmen känns helt rätt. Men det finns storys i listan som jag själv skulle ha placerat högre än var de nu hamnade, t.ex. Ultimates 2 (plats 28) hade jag nog placerat bland de tio bästa. Två andra är Mutant Massacre  (Uncanny X-Men, plats 41) och Dangerous Habits (Hellblazer, plats 38) som gott hade fått vara bland de tjugo bästa.

Vad tycker ni om listan? Bra? Dålig? Någon story som känns felplacerad eller kanske inte ens ska vara med? Skriv en kommentar i så fall. Hela listan hittar ni här: Top 100 Comic Book Storylines Master List.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...