Nyheter och tips

Iron Man får ny rustning

fredag 8 januari, kl 22:02 av 5 kommentarer

Iron-Mans-New-ArmorJag läste precis på Comicbookresources att Iron Man i slutet av den pågående story arcen ”Stark Disassembled” kommer att få en ny rustning att leka med. Den nya designen har tagits fram av Matt Fraction tillsammans med filmdesignern Ryan Meinerding (Iron Man och kommande Thor) och är betydligt mer slankare till utseendet än den senaste rustningen, men jag tycker också den påminner en hel del om rustningen från Iron Man-filmen. Matt Fraction kommenterar den nya designen på följande sätt: ”We were looking for something that felt as sleek and glossy as a sports car Tony Stark would covet.”

Av kommentarerna på Comicbookresources så verkar reaktionerna överlag vara positiva till den nya designen, och själv så tycker jag den ser helt ok ut. Men jag har lärt mig att det är en sak att se glassiga designbilder och en helt annan sak att se dem i print, så tills jag väl har sett hur det här kommer att se ut i Invincible Iron Man så är jag nog försiktigt positiv till Iron Mans nya design.

Kommentarer

 1. Henrik Ö says:

  Ser väldigt slick ut, på ett sätt ett steg tillbaka till 80-talet då ju Iron Mans dräkt var lika kroppstajt som andras trikåer…

 2. Ferdinand says:

  Gillar den otroligt mycket. Känns verklogen som en utveckling i helt rätt riktning. Ska bli intressant att se vad Larocca kommer att göra med den i serien.

 3. obin says:

  gillar den, men jag tar hellre amerikanska kantiga muskelbilar än aerodynamiska italienska åk… if you get my drift…

 4. Ferdinand says:

  obin: Håller helt med dig när det kommer till bilar.

 5. Magnus says:

  För mig är det helt och hållet estetiskt fulländade italienska sportbilar som gäller.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...