Nyheter och tips

Astonishing under 2010

tisdag 16 februari, kl 17:29 av 6 kommentarer

Via CBR kommer nyheten att Marvel under 2010 kommer att ändra upplägget kring de titlar som går under epitetet Astonishing. Från och med maj så kommer alla Astonishing-titlar att fungera som miniserier med syfte att tilltala både nytillkomna och gamla läsare. Det kommer med andra ord att vara fristående berättelser som även är kopplade till Marvels pågående kontinuitet, och det verkar bli nya kreativa team för varje miniserie.

Först ut i det här nya upplägget blir Warren Ellis och Kaare Andrews med Astonishing X-Men: Xenogenesis, en miniserie i tre delar, och efter det följer Jason Aaron och Adam Kubert som gör Astonishing Spider-Man/Wolverine i sex nummer. Tycker det låter som ett intressant upplägg där gästspelande kreatörer får chansen att göra bra grejer hos Marvel under relativt stor frihet. Kan nog komma att funka riktigt bra. Vad tror du?

Edit: Och kanske en ännu större nyhet: Visst är det den gamla klassiska Beast vi ser på bilden nedan!?

astonishing_xmen

Kommentarer

 1. Tomb says:

  Bara jag som tycker det ser ut som de försöker bokstavera något i bilden?

 2. Håkan / Wakuran says:

  Jag tror mest det är märklig post-Image-anatomi och poserande, även om det har vissa ytliga likheter med wildstyle-graffiti.

 3. Dennis says:

  Har jag fattat det rätt nu, Astonishing X-Men skall alltså läggas ner och istället kommer vi att få olika mini-serier som följer på varandra och som kommer att gå under samlingsnamnet Astonishing?
  Och alla astonishing-titlar, finns det fler än bara Astonishing X-Men i nuläget? :s

 4. Jonas says:

  Ja, jag har förstått det som att Astonishing X-Men läggs ned till förmån(?) för miniserier.

  Kanske var lite otydlig ang alla Astonishing-titlar, men syftade på de tidningar som kommer att kallas Astonishing from maj. Under 2009 fanns som du säger Astonishing X-Men och även antologiserien Astonishing Tales.

 5. Tengil says:

  Nej det ser fortfarande ut som den mjäkiga Beast. Resten av karaktärerna ser mer ut som något från Ultimate. Varför måste man envisas med att göra alla till amerikanska tonåringar. Jag har så svårt för det.

  Efter detta det enda gnället under den gångna veckan går jag tillbaka till min solstol.

 6. Sandra says:

  Vad som hände var att Beast fick tillbaka sina femfingershänder för ett tag sedan, men behöll resten av sitt kattlika utseende. Hoppas det klarar upp mystiken!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...