Nyheter och tips

Nyheter från WonderCon

måndag 5 april, kl 06:49 av 1 kommentar

743276-batwomanpage_largeWonderCon är en årlig festival i San Fransisco med fokus på serier, science-fiction och film som gick av stapeln i helgen. Serierna har alltid varit i fokus men sedan WonderCon blev en del av Comic-Con International har filmer, framförallt baserade på serier fått en större plats. Fortfarande är dock serierna i fokus och förlagen har både släppt en del nyheter. Nedan följer ett litet urval av nyheter från WonderCon. För mer nyheter från WonderCon kolla in Comic Book Resources bevakning som är minst sagt omfattande.

  • Greg Rucka som hyllats bl.a. av Henrik Ö här på Shazam för sitt manus till Batwoman har meddelat att han avslutar sitt samarbete med DC. Det ligger inga konflikter bakom utan Rucka anser att det är dags att gå vidare. Det är därför oklart om Batwomans Origins-story blir av framöver. Rucka säger själv ”never say never”. Mer om vad Rucka sa finns hos CBR.
  • Tv-serien True Blood kommer en miniserie i sommar om sex nummer genom IDW. Det första numret släpps i juli. Handling: Sookie Stackhouse och de andra på Merlotte’s väntar ut en storm men inser att de blivit instängda av ett väsen som lever av känslor och börjar döda de en efter en tills hungern är stillad. Miniserien går även att beställa via HBO:s hemsida.
  • Oni Press berättade om två intressanta släpp framöver. I juni kommer den brasilianska serieromanen Mondo Urbano och i oktober kommer en serieroman om Rasputin betitlad Petrograd.
  • Den film som var i fokus var The Losers, ursprungligen en Vertigo-serie av Andy Diggle & Jock, som har premiär den 23 april i USA. På CBR finns lite mer snack om filmen.

Kommentarer

  1. […] avlöser varandra i US of A för närvarande. Nyss har WonderCon i San Fran  och MoCCA i NYC avslutats och nu är det C2E2 i Chicago som börjar idag. Marvel har […]

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...