Nyheter och tips

Previewstips oktober – Hellblazer: City of Demons

måndag 2 augusti, kl 15:31 av 2 kommentarer

hellblazer-cod-1PREVIEWS #263: Ett av vårens stora stjärnskott på tecknarhimmelen är i min mening Sean Murphys illustrationer i Grant Morrisons Joe the Barbarian. Murphy har en stil som är lika distinkt och egen som den är lätt att känna igen. Den är både realistisk och balanserad, samtidigt har den drag av vad skulle kunna kalla ”cartoony”. Det är just den här typen av tecknare som jag älskar – de som bara genom sin medverkan sätter en prägel på en hel serie. Vertigo gör med andra ord rätt i att ge honom fortsatt förtroende i och med miniserien Hellblazer: City of Demons. De fem numren är skrivna av britten Si Spencer (The Vinyl Underground och Judge Dread) och det första släpps den 13 oktober. City of Deams kommer att handla om hur John Contantine efter flera veckor på ett sjukhus i London kommer tillbaka till en förändrad stad fylld av demoner och ockulta mord.

Kommentarer

  1. Guendolin says:

    Jag gillar verkligen Murphys stil och det är hans unika prägel på Joe the Barbarian som gjort att jag fastnat för serien!

  2. Rallo says:

    Murphy är kung med bläckpennan och penseln. Värt att köpa enbart för hans artwork.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...