Nyheter och tips

Några nyheter…

torsdag 7 oktober, kl 08:37 av 1 kommentar

Här kommer några serierelaterade nyheter så här på torsdagsmorgonen. Vi börjar med kommande TV-serien The Walking Dead där bolaget AMC nu har släppt en ny trailer (innehållandes ett par nya scener) inför seriens permiär på amerikansk TV den 30 oktober. Det är bara att konstatera att The Walking Dead ser ut att bli ruskigt bra och jag hoppas att även vi här i Sverige får se The Walking Dead på TV, förhoppningsvis inte alltför långt efter amerikanarna.

En annan nyhet är att Jim Lee åter kommer att illustrera Batman. Detta i ett av numren till kommande miniserien Batman: Europe som kommer att författas av Brian Azarello och Matteo Casali. Serien kommer att kretsa kring ett team-up mellan Batman och hans ärkenemesis The Joker på äventyr i Europa. Utöver Jim Lee så kommer de övriga tre numren i miniserien att illustreras av Giuseppe Camuncoli, Diego Latorre and Jock. Något releasedatum för serien är än så länge okänt, men kolla in på Comicbookresources.com för att se Lees omslag till första numret.

Kommentarer

  1. Jonas says:

    Grrruuuhhh, Walking Dead, jag har nog aldrig varit så peppad inför en TV-serie som inför den här.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...