Nyheter och tips

Death of Spider-Man? WTF?

onsdag 10 november, kl 19:53 av 10 kommentarer

deathofspiderman_02

Vad är nu detta? Hittade detta cover till Marvel Previews för februari 2011 på Newsarama.com. Tydligen inget Marvel själva vill kommentera, men kanske Shazams läsare kan göra det lika bra. Vad är det Marvel har kokat ihop för vår käre väggkryppare? Kommer Spider-Man att dö? På riktigt eller blir det ett återuppstående i stil med Steve Rogers i Captain America: Reborn? Varsågoda att börja gissa!

Kommentarer

 1. Dennis says:

  Det är ju bara några år sedan som Spider-Man dog (och återuppstod) i ”the Other”. Så förstår inte riktigt poängen med att ta död på honom igen. Alla vet ju att det inte kommer att röra sig om något bestående i alla fall.

 2. pitan says:

  är väl inte första gången marvel ”dödar” hjältar

 3. Tuulikk says:

  Tydligen ska någon av Fantastic Four också dö (eller?) och det var inte längesedan The Thing dog och kom tillbaka. Så ganska fantasilöst utav Marvel med dessa möjliga dödsfall när de annars kan hålla väldigt hög kvalitet.

  Mer angående just Spider-Man, jag har precis börjat gilla Spider-Man igen efter Peter och MJ slutade vara gifta, så jag vet inte om jag klarar av en till spindelsmäll från Marvel utan att ta en paus från serierna. 🙁

 4. Jonas says:

  Det är väl någon gammal klon som dyker upp igen och går och dör.

 5. Thomas Fels says:

  Hoppas bara inte att det är ännu en gimmick, ett trick för att skapa ”chock-value” och få uppmärksamhet. Är rädd för det. Tycket att både Marvel och DC fokuserar fel med sådana historier, istället för att göra historier som bara är bra utan att vara (eller snarare föreställa) så jädra speciella.

 6. Saito says:

  Över till ngt helt annat.

  Ngn här som vet hur marvel tänkt ge ut DD-arcen Left Hand Path? Hittar ingen TPB/HC med det namnet…

 7. Jonas D says:

  Saito. Om du tänker på DD-arcen 505#-507# så ingår den i senaste tpb:n ”the devil’s hand”.

 8. Saito says:

  Jonas D:

  Tack för svar (det gick inte att hitta informationen på Amazon).

 9. Daniel says:

  Yeah! Äntligen gör Marvel något kul som till och med kan få en insnöad DC kille som jag att höja på ögonbrynen. Men Marvel vågar nog inte löpa linan ut … som vanligt 🙂

 10. Jonas says:

  Marvel is proud to announce Death of Spider-Man, the groundbreaking new story that forever changes the Ultimate Comics universe from superstar writers Brian Michael Bendis and Mark Millar. Kicking off with a prelude in Ultimate Spider-Man #153 and going into high-gear with Ultimate Avengers vs New Ultimates #1, this is the story that no comic fan can afford to miss when it all begins in February 2011 because, in the Ultimate Universe, There Are No Rules.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...