Film /Nyheter och tips

Green Lantern teaser trailer

söndag 14 november, kl 12:00 av 6 kommentarer

Teaser inför den kommande Green Lantern-trailern. Reaktioner på den här förhandstitten? Jag är försiktigt hoppfull och håller tummarna för att de kör hårt på det scifi-tema som Geoff Johns lyft fram ordentligt de senaste åren. Frågan jag ställer mig är dock: Vem blir skurken? Vill minnas att det snackats lite kring Hector Hammond tidigare, men har inte följt buzzet.

Kommentarer

 1. Tobias says:

  Det verkar lysande! Samtidigt finns det så mycket som kan gå helsnett med storyn. Jag hoppas på det bästa. Med lite tur höjs lyktans aktier här i Sverige i och med filmen.

 2. Anders Lundgren says:

  Även jag tillåter mig hoppas på kul rymdaction. Vad gäller skurk så flyter mer eller mindre kända ansikten runt på teaseraffischerna:
  http://www.collider.com/2010/07/26/4-sweet-green-lantern-teaser-posters/
  Sinestro (tror jag i alla fall) spelad av Mark Strong och Peter Sarsgaard ser otäckt gultonad ut på sin affisch. Enligt en intervju jag såg igår ska han spela en forskare med specialintresse för djur som överlever i extrema miljöer. Steget från detta till superskurkeri kan väl inte vara långt?

 3. Henrik J says:

  Man vill ju inte vara en downer, men den dar drakten ser ut som skit. For mycket dalig CGI = opepp for mig.

  Vi far se dock, vantar pa fullangdstrailer i battre kvalitet.

 4. Matrrrin says:

  Kan gå precis hursomhelst. Kilowog såg onekligen rätt bra ut. Eller väldigt bra om jag skall vara ärlig. Skall även bli extremt roligt att se Peter Sarsgaard (han är så sjukt kompetent, den mannen) som Hector Hammond, hoppas att det blir en roll som får hyfsat med utrymme. Ryan Reynolds är dock ingen favorit och Martin Campbell – vem f*n är det egentligen? Zorro? Goldeneye? Kom igen…

 5. Tomb says:

  Skurken i filmen är Hector Hammond infekterad av Parallax och sen senare Parallax om du fortfarande undrar. :3

 6. obin_gam says:

  @Matrin – Martin Campbell är även Casino Royal + de filmerna du nämnde (”första” Zorro) och GE var ju faktistk jäkligt underhållande filmer.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...