Nyheter och tips

Årsbästalistor

söndag 2 januari, kl 21:11 av 1 kommentar

Eftersom det varit lite stiltje här på Shazam under nyårshelgen tänkte jag tipsa om lite årbästalistor, ett ypperligt sätt att få tips på bra serier som man man missat under året som gått.

Eminenta bloggen Robot 6 har samlat en lång rad årsbästalistor i tre blogginlägg (nr 1, 2 och 3) däribland Comic Book Resources topp 100 lista.

Comics and Other Imaginary Tales har en lista.

Forbidden Planet International har på sin blogg haft en lång rad intervjuer där bl.a. serieskapare fått berätta om vilka serier de tyckte var bäst förra året.

Johannes Klenell på Galago har gjort en årsbästalista och uppmanat andra att göra detsamma, Staffan på Staffars serier har hakat på.

Shazams årskrönikor finns här.

Om du själv skrivit en årsbästalista/krönika så länka gärna till den i kommentarsfältet eller länka till någon annan som skrivit en bra.

Uppdatering: Robot 6 har frågat lite seriemänniskor om 2010 och 2011, scrolla särskilt ner till Evan Dorkins roliga svar.

Kommentarer

  1. Henrik Ö says:

    Jag fick många fina tips från CBRs topp-100-lista, jag hittade flera grejor där som jag definitivt ska köpa och läsa ikapp under 2011.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...