Nyheter och tips

Wo-hoo: East Coast Rising vol 2

måndag 3 januari, kl 21:42 av 1 kommentar

ECR2_008Kommer ni ihåg vår intervju med Becky Cloonan? Vi snackade bland annat om hennes helsköna postapokalyptiska piratserie East Coast Rising, vars del 2 hamnade i  limbo efter förlaget Tokyopops nedläggning. Del 1 slutade med en cliffhanger och länge såg det ut som om del 2 aldrig skulle se dagens ljus, trots att Cloonan gjort färdigt ca 75 procent av den (omkring 120 sidor serier). Nu har Cloonan bestämt sig för att ge oss seriediggare en härlig nyårspresent: med start 2 januari publicerar hon tre sidor East Coast Rising vol 2 per dag på sin blogg. Det hela börjar här. Läs och njut! Dessutom kan ni passa på att beundra Cloonans nya bloggdesign…

UPPDATERING: Robot 6/Comic Book Resources skriver också om denna magnifika tilldragelse här.

Kommentarer

  1. […] man skulle få se avslutad och samlad efter Tokyopops fall, lite paralleller till Becky Cloonans East Coast Rising alltså. Tack och lov blev den iaf samlad till slut och utgiven av Image med tillstånd av Tokyopop […]

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...