Nyheter och tips

Lördagslänkar

lördag 8 januari, kl 14:44 av 2 kommentarer

fantasticfour587Att en medlem i Fantastiska Fyran ska dö i nr 587 som släpps i januari har varit känt ett tag (om än inte nämnt på Shazam). Nyheten har fått ett relativt stort genomslag, t.o.m. BBC har skrivit om det. Badass Digest spekulerar kring vem det kan vara och vad det skulle betyda. Numret kommer att vara inplastat som på bilden intill. Marvel utlovar att det kommer att skaka hela Marvel-universumet (åtminstone i några månader tills allt är som vanligt).

Fantagraphics kommer att ge ut Carl Barks Donald Duck. Robot 6 har en intervju med förläggaren Gary Groth. Fantagraphics kommer att släppa två volymer per år, den första volymen kommer i höst. Fantagraphics har också publicerat en lista över projekt inför nästa år och ett av de försenade projekten är kompletta Pogo av Walt Kelly. Fantagraphics lovar att den första volymen faktiskt kommer ut i höst.

The Beat skriver att Seth ska ge ut en form av prequel till Wimbledon Green. Albumet får titeln GNBCC som står för The Great Northern Brotherhood of Canadian Cartoonists som stod bakom de obskyra serier som seriesamlaren Wimbledon Green och hans konkurrenter var ute efter. Wimbledon Green var riktigt bra så jag har stora förhoppningar på GNBCC som ges ut någon gång i år av Drawn & Quarterly.

Kommentarer

  1. Henrik Ö says:

    Apropå det planerade FF-dödsfallet: har Nightcrawler kommit tillbaka från de döda än? Som du säger brukar det inte ta så lång tid innan de som kolat dyker upp igen…

  2. tobbe says:

    Nepp Nightcrawler är inte tillbaka än.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...