Allmänt /Nyheter och tips

Vilka är Mystery Men?

torsdag 3 februari, kl 18:35 av 1 kommentar

Och nej, jag menar inte figurerna från den i och för sig underhållande filmen med samma namn, i sin tur baserad på en serie av undergroundskaparen Bob Burden – utan istället Marvels teaser för sitt nya sommarprojekt:

Mystery_Men_Teaser_02

Vad säger ni? En bra teaser-bild är det i alla fall – det luktar ju jättemycket pulp. Som Newsarama påpekar ser en av figurerna ut som 40-talsfiguren The Fin från Daring Mystery Comics (bra namn!), publicerad av Marvels föregångare Timely Comics. En ny Golden Age-influerad satsning från Marvel är väl inte en alltför avlägsen gissning. Vi som fortfarande väntar på en riktigt bra ny twist på gamla pulpklassiker håller i alla fall hoppet levande.

Kommentarer

  1. […] på tjänstefel att vi här på Shazam inte recenserat Mystery Men än, särskilt med tanke på a) vilken förhandsreklam vi gav serien, och b) jag vet säkert att det inte bara är jag i […]

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...