Recensioner

Chester 5000 XYV

onsdag 18 maj, kl 18:54 av 0 kommentarer

chester_5000_cover_sm_lgEn hårt arbetande forskare försummar sin unga fru, arbetar ständigt och har tankarna på annat håll när de är tillsammans. Han borde kanske ha vetat bättre än att konstruera en robotbetjänt vars specialfunktioner har ensamma kvinnor i åtanke, för det är just roboten frun tyr sig till när maken inte har vett i skallen att uppfylla sina äktenskapliga plikter. Många intima skildringar av människa plus maskinrelationer följer. Boken är ”Shrinkwrapped for a reason,” som förläggaren Chris Staros sa när jag fick mitt exemplar.

Och aktiverandet av den sexuellt kapable betjänten är bara början på förvecklingarna i Jess Finks stiliga bok. Tidigare har hon publicerat en hel del på nätet. Snart kommer tidsresesjälvbiografin We Can Fix It! också ut på Top Shelf. Berättad enbart med svartvita bilder och på kärlekens språk är Chester 5000 XYV som gjord för en internationell publik. Stilen och berättartekniken för tankarna till stumfilm av erotisk karaktär och det är väl genomfört. Ett gott skratt får man av de lustfyllda helsidesstudierna av Chesters extrautrustning. Vad sägs om ”The Cunnilingua Nasum”?

Vid sidan av alla de sexuella eskapaderna lyckas Fink ingjuta sin rätt enkla historia med tillräckligt mycket själfullhet för att man inte ska tröttna i väntan på nästa dos naket. Kan en robot bli förälskad? Kan en kvinna älska en maskin? Hur gör en robot för att ha sex med två kvinnor samtidigt? Köp detta ypperliga exempel på steampunksnusk med hjärta såväl som alla de där andra trevliga och bildsköna kroppsdelarna och ta reda på svaren!

Manus/Illustration:
Jess Fink
Förlag: Top Shelf
Betyg: 3+/5

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...