Film /Nyheter och tips

X-Men: First Class – Family Tree

fredag 27 maj, kl 08:18 av 0 kommentarer

I och med att biopremiären (3 juni) av nya X-Men-rullen First Class närmar sig med stormsteg så rullar vi på med lite mer trailers. Family Tree är en lång trailer där stora delar av teamet snackar om filmen, mixat med en hel massa klipp, så du som vill sätta dig biosalongen utan att veta särskilt mycket alls om filmen bör kanske hoppa över just den här trailern. Själv känner jag peppet stiga för varje nytt klipp jag får se. I skrivande stund så ser X-Men: First Class ut att kunna bli den bästa X-rullen hittills (inte för att konkurrensen är jättehård).

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...