Nyheter och tips /Spel

Batman: Arkham City Trailer – Catwoman Gameplay

torsdag 2 juni, kl 22:57 av 2 kommentarer

Hittade en ny trailer till ett av årets just nu hetaste tv-spel, Batman: Arkham City, denna gång med lite gameplay och en liten överraskning. Tydligen så ska man inte bara kunna spela som The Dark Knight himself utan också som Selina Kyle, allas vår Catwoman! Mycket intressant!

Kommentarer

  1. obin_gam says:

    Lykke Li yes?

  2. Anders says:

    Jäklar vad roligt det ska bli. Det är ett ansträngande spelår redan som det är.

    Undrar hur mycket det betyder för en relativt liten (i internationella mått mätt) svensk artist att få med en låt såhär. Jose Gonzales fick ju faktiskt oerhörda och välförtjänta framgånger efter Red Dead Redemption

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...