Nyheter och tips

Seriepepp: Orchid

lördag 17 september, kl 21:35 av 1 kommentar

orchidcoverUnder årets ComicCon tillkännagav Dark Horse att de skulle ge ut Orchid, en serie med manus av Tom Morello från Rage Against the Machine och teckningar av Scott Hepburn. Orchid utspelar sig i en postapokalyptisk värld där haven stigit och de genetiska koderna slagits sönder. Mänskliga bosättningar är omringade av en tät vildmark varifrån våldsamma nya djurarter lever av de hjälplösa. Den högt belägna marken tillhör de rika och mäktiga och de överblickar kåkstäderna nedanför. Ett brutalt styre upprätthåller ordningen och låter de rika förslava de fattiga. I denna värld inser en ung prostituerad som inser att hon kan uppnå mer än den roll samhället förpassat henne till. Morello är polare med Gerard Way från My Chemical Romance som skrev manus till likaledes Dark Horse-utgivna Umbrella Academy som hittills samlats i två volymer. Förhoppningsvis blir resultat lika bra men det är att hoppas mycket. Jag gillar hursom postapokalyptiska serier och en ny sådan är alltid välkommen. Idén känns dessutom hyfsat fräsch och Hepburns teckningar är bra så pepp är det definitivt. Första numret kostar dessutom bara en dollar och släpps 12 oktober, förhoppningsvis också digitalt. Kolla in sex sidor efter hoppet för att se om du delar min pepp inför Orchid.

Kommentarer

  1. […] några veckor sedan skrev jag om Rage Against the Machine-medlemmen Tom Morellos första serie Orchid med teckningar av […]

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...