Shazam Awards

Bästa samling/återutgivning

tisdag 29 november, kl 12:21 av 4 kommentarer

Jodå, än har vi ett antal kategorier kvar i vår Shazam Awards-nominering! Och efter nomineringen blir det röstning! Och efter röstningen blir det prisutdelning! Och efter prisutdelningen… ja, ni ser ju att vi har hittat på en riktig långkörare som kommer generera bloggmaterial för en lång tid framöver! Men nog med självbespegling nu. Dagens kategori är Bästa samling/återutgivning, för vad vore väl seriemediet utan en massa ogenerat återanvändande av gammal material? Gamla serier blir som nya i denna kategori. Men skämt åsido: idag är många seriekonsumenter tradewaiters och föredrar samlingar framför lösnummerköpande, och vi är många seriediggare som ser fram emot återutgivningar av gamla klassiker som tidigare varit svåra eller rentav omöjliga att få tag på. Så låt oss nu höra vilka som varit era favoritsamlingar eller återutgivningar under året som gått! Svårt att förbise mäktiga hårdpärmsutgåvan av Kamandi: The Last Boy on Earth Omnibus Vol 1, eller hur? Diggar ni som vi samlingsvolymen av The Bulletproof Coffin? Suktade ni efter TPB-utgåvan av American Vampire Vol 1? Dreglar ni över illustrationerna i Elephantmen Vol 4: Questionable Things? Låt nomineringarna flöda, gott folk!

Kommentarer

 1. Anders Johansson says:

  Som fan av The Boys gillade jag sidoberättelsen Highland Laddie som kom i våras/försomras. Gillade dock inte den senaste TPB:n om The Boys som kom ut för lite drygt en vecka sedan.

  Sen tycker jag också att just American Vampire förtjänar en nominering.

 2. Jonas D says:

  Mina favoritsamlingar, från det snart gångna året, är nämnda The Bulletproof Coffin och inte helt oväntat Omnibusversionen av Simonsons Thor.

 3. Rikard says:

  Donald Duck: Lost in the Andes eller Stuff of Legend 2: The Jungle.

 4. Henrik Ö says:

  Så här på årets sista skälvande minut har faktiskt Evan Dorkins samlade Milk & Cheese kommit ut i hardcover, så den får såklart min röst.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...