Allmänt

Nya länkar

måndag 27 februari, kl 18:46 av 3 kommentarer

Det har varit dåligt med inlägg från vår sida på sista tiden och det ber vi så mycket om ursäkt för och hoppas att ni har ett visst överseende med. Jag, och resten av mina Shazam-kollegor har helt enkelt varit för upptagna med jobb och andra saker som pockat på vår uppmärksamhet och tid. Förhoppningvis blir det mer inlägg och recensioner framöver. Dessutom närmar sig Shazams födelsedag med stormsteg här nu i början av mars och vi har lite planer på gång angående inlägg som kommer att uppmärksamma jubileet med tillbörlig pompa och ståt.

Men tills dess så tänkte jag bara passa på att meddela att jag gjort lite vårstädning på vår länksida och tagit bort en del gamla länkar och lagt till en hel del nya. Mest är det länkar till de olika svenska serieförlagen som tillkommit på listan. Men även våra kollegor på seriepodcasten Hög av serier har fått med sin länk på listan också, visserligen rätt försenat men bättre sent än aldrig…

Avslutningsvis så tänkte jag tipsa om lite tänkvärd läsning angående Marvels ”double shipping” från amerikanska seriebloggen 4thletter!.

Kommentarer

 1. obin says:

  Tipsar starkt om IGNs serietidngspodcast ”IGN Assemble!” http://comics.ign.com/index/podcasts.html Grymt underhållande, rolig och informativ som kommer ut varje vecka. Ibland har dom även intervjuer med skapare.

 2. Wasabi says:

  Jag ser att det är flera svenska förlag som saknas i länklistan. Bland annat Ordbilder, Wibom, Epix etc …

 3. Johan says:

  Wasabi: Jag har nu lagt till Ordbilder, Wibom och Epix till länklistan.

  obin: Tack för tipset! IGN Assemble! är finns nu i länklistan.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...