Allmänt

Stockholms Internationella Seriefestival 2012

måndag 23 april, kl 19:21 av 1 kommentar

SPX2012_I_DavidLiljemarkK1_TopJag hoppas att det inte är någon som har missat att Stockholms Internationella Seriefestival drar igång till helgen. Visserligen tjuvstartar festivalen något redan i morgon med ett antal olika evenemang runt om i huvudstaden, men själva festivalen drar officiellt igång nu på torsdag. Shazam-redaktionen kommer självklart att vara på plats under festivalen. Själv kommer jag vara på plats under lördagen och söndagen och är oerhört peppad och förväntansfull inför vad festivalen ska bjuda på i år. Efter att ha granskat festivalprogrammet så ser jag allra mest fram emot Reinhart Kleist och Sören Glosimodt Mosdals samtal om countrybiografier i serieform under lördagen. Jag ska även försöka hinna med att lyssna på Henrik Bylunds samtal med Julien Neel samma dag. Men det riktiga dragplåstret, i alla fall för min del, kommer att vara Seriemarknaden där jag hoppas på att ha många intressanta samtal med trevliga människor och inte minst botanisera bland sköna och bra serier.

Här hittar ni festivalprogrammet!

Väl mött på Stockholms Internationella Seriefestival 2012!

Kommentarer

  1. Erik says:

    Vi ses vid bord 87! 😉 Där basar jag och några klottrande kamrater för allsköns fanzines, art books och diverse!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...