Snygga omslag

Snygga omslag: Prophet #24

söndag 22 april, kl 19:43 av 1 kommentar

Prophet_24_Full

Jag gillade verkligen första numret av relanserade sci-fi serien Prophet. Brandon Graham står för manus och tecknar gör Simon Roy. Nu har Farel Dalrymple (lätt ett av serievärldens coolaste namn) tagit över tecknandet och det ser fortsatt bra ut om än inte lika bra som Simon Roys teckningar. Omslaget ovan är inte gjort av någon av dessa utan av Giannis Milonogiannis som debuterade med Old City Blues, utgiven av Archaia. Omslaget är ett av de snyggaste jag sett på väldigt, väldigt länge.

Kommentarer

  1. Henrik Ö says:

    Farel Dalrymple var ju fullständigt lysande i Jonathan Lethems Omega The Unknown (Marvel) häromåret.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...