iPad /Nyheter och tips

Dark Horse Digital – Baltimore: The Widow and the Tank

torsdag 21 februari, kl 11:03 av 0 kommentarer

 Widow and the Tank

Mike Mignola, Christopher Golden och Ben Stenbeck fortsätter serien om vampyrjägaren Lorde Henry Baltimore och hans väg genom ett pesthärjat Europa åren efter Det Stora Kriget. I min mening något av det bästa som kommer ut just nu. Den här tidningen gavs ut igår men finns även tillgänglig digitalt. Kolla in en förhandstitt här. Om tycke uppstår kan du köpa den och läsa resten på valfri apparat om du har långt till seriebutiken.

Recension av The Widow and the Tank kommer inom kort! Mycket nöje.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...