Nyheter och tips

Söndagslänkar

söndag 14 april, kl 10:01 av 0 kommentarer
  • Den här veckans serieskandal var nyheten om att Apple stoppat Brian K Vaughns och Fiona Staples Saga #12 från att säljas via alla iOS-appar. Skälet? Lite (frimärksstora) bilder på homosex. Fast så var det inte alls visade det sig, det var istället ComiXology som idkat självcensur utan påtryckningar från Apple. Och sen var det hela bara ett stort missförstånd och nu finns Saga att köpa via ComiXology. Läs Comicbookresources sammanfattning här och döm själva!
  • Cue even more nerd rage: I en intervju i senaste Entertainment Weekly avslöjar Zach Snyder att det gjorts en del ändringar på Superman-mytologin i kommande Man of Steel-filmen. Jimmy Olsen blir Jenny Olsen? Stålis var speciell redan på Krypton? Är ingenting längre heligt? Shazam orkar inte ens googla den förutsägbara rasism som säkert också ackompanjerade valet av Laurence Fishburne till rollen som Perry White.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...