Nyheter och tips

Preview: Lazarus #1

onsdag 5 juni, kl 09:23 av 1 kommentar

lazarus

Henrik har redan gått i spinn över Greg Ruckas och Michael Larks Lazarus som släpps i sommar. ”Lazarus is set in a dystopia where society has reverted to a feudal state — the elite Families who control the wealth control every aspect of the world, and those without are their vassals and serfs. Serving these powerful Families are individuals called their “Lazarus” — lethal protectors of their families’ interests. The Lazarus of the Carlyle Family, which controls the world’s genetic research and development, is a young woman called Forever. Her story starts the day she is killed” New York Post har en sneak preview och det finns även en prelude att ladda ner i form av en pdf-fil från Ruckas hemsida via The Beat. CBR har ytterligare lite om serien med kommentarer från Rucka och Lark. Eller spana in lite efter hoppet. Pepp!

lazarus2-1 lazarus3-1 lazarus4-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

  1. Pärka says:

    Peppen är ju total! Dessa sidorna minskade den ju inte heller direkt. Den där Lark kan ju det där med fightscener bevisligen.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...