Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 27

söndag 6 juli, kl 17:35 av 0 kommentarer

VampiVol2-02-Cov-Frison-31143ANGELAFS10-4-PG-00-Samnee-d2a01IRONFIST2014004-DC11-ce814CAPA2012022-DC21-6009dGA-Cv33-ds-e6724

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på mycket vampyrer, hårda nävar, frihetens väktare och röda drakar. Mycket nöje!

 

VampiVol2-02-Cov-Frison-31143

Vampirella #2 (Dynamite Entertainment)

Jenny Frison har på senare år levererat riktigt tjusiga omslag till Revival och Red Sonja och nu får vi även njuta av hennes alster till Ghost och Vampirella. Det är något riktigt suggestivt med Vampirellas läskiga ögon som får mina nackhår att krulla sig.

ANGELAFS10-4-PG-00-Samnee-d2a01

Angel & Faith Season 10 #4
(Dark Horse Comics)

Chris Samnee är också en pålitlig artist med flera bra omslag till Daredevil och The Shadow på sitt samvete. Här får vi njuta av en välkomponerad bild till senaste numret av Angel & Faith färglagd av den fenomenala Jordie Bellaire.

IRONFIST2014004-DC11-ce814

Iron Fist: The Living Weapon #4
(Marvel Comics)

Kaare Andrews senaste omslag till serien där han själv står för alla fiolerna är mycket effektfullt och framställer Danny Rand som en kraft att räkna med. Sedan är det alltid trevligt när en artist vet när det gäller att spara på färgerna för att ge en extra snygg effekt.

CAPA2012022-DC21-6009d

Captain America #22 (Marvel Comics)

Återigen dags för ett nytt omslag av Alex Ross som hyllar Marvels 75 år som seriefabrik. Den här gången är det Caps tur att hyllas både som ledare för gamla Invaders, Avengers och som frihetens väktare i ett omslag som verkligen sammanfattar det mesta i Steve Rogers mission.

GA-Cv33-ds-e6724

Green Arrow #33 (DC Comics)

Veckans favorit är Andrea Sorrentinos mycket sparsamma men synnerligen skickliga omslag av senaste numret till Green Arrow. En extra eloge utdelas också till färgläggaren Marcelo Maiolo som också kraftigt bidrar till att lyfta Sorrentinos bilder till de högsta höjderna. Passa på och njut för snart byter tidningen kreatörer och jag kommer definitivt hålla utskick efter Sorrentinos alster var han än dyker upp i framtiden. Nästa vecka är det återigen dags för lite bloggfasta men lita på att Veckans omslag dyker upp i vanlig ordning i slutet av nästa vecka. Vi syns!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...