Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 43

söndag 26 oktober, kl 19:34 av 0 kommentarer

MULTJE-Cv1-1-50-var-2429dSECAVN2014009-DC11-LR-961fc23772CTW-Cv35-ds-04047ANINVADERS2014011-DC11-LR-68805

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på kosmiska löpband, Michelangelo, kall galenskap, gangsterdrottning och eldöverfall. Mycket nöje!

MULTJE-Cv1-1-50-var-2429d

The Multiversity: The Just #1 (DC Comics)

DC uppfann begreppet med tidsresande superhjältar året innan Doctor Doom presenterade sin tidsplattform i Fantastic Four #5 1962. I The Flash#125 (1961) använder sig Barry Allen av The Cosmic Treadmill som bara han kan och det är både skrattretande, korkat, fantastiskt och underbart på samma gång att åter få stifta bekantskap med denna härliga tingest i Dale Eagleshams omslag. Jag älskar serier! Ett kosmiskt löpband 😀

SECAVN2014009-DC11-LR-961fc

Secret Avengers #9 (Marvel Comics)

Tradd Moore är en av mina favoriter just nu och jag ser honom hellre göra grymt snygga omslag som det här än meningslöst förhärligat ultravåld i Luther Strode-följetongen. MODOK är Adam och Maria Hill och övriga Avengers Gud och änglar i denna roliga och vackra hyllning till Michelangelos Adams skapelse från påvens Sixtinska kapell.

23772

Colder: The Bad Seed #1 (Dark Horse Comics)

Juan Ferreyra bjuder på ett synnerligen obehagligt läskigt omslag till fortsättningen på berättelsen om den sinnessjuke Declan Thomas, som har enastående krafter men också en kroppstemperatur långt under det normala.

CTW-Cv35-ds-04047

Catwoman #35 (DC Comics)

Jae Lee lyckas med små medel skapa ett riktigt snyggt omslag med Selina Kyle i sin nya roll som Gotham Citys nya gangsterdrottning. Piskan, Sphynxen (jag får rysningar av nakna djur), kläderna, hållningen…allt är perfekt, och den vita bakgrunden sitter som en smäck tillsammans med den lodräta titeln.

ANINVADERS2014011-DC11-LR-68805

All-New Invaders #11 (Marvel Comics)

Michael Komarck är för mig en okänd tecknare men räkna med att jag kommer att hålla ögonen på hans alster i fortsättningen efter att ha avnjutit detta fantastiskt actionsladdade och fotorealistiska omslag med Jim Hammond (Human Torch) och Namor i en envig. En solklar Veckans favorit! Vi syns om en vecka efter Stockholm Comic Con 🙂

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...