Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 45

söndag 9 november, kl 21:26 av 0 kommentarer

Solar06-Cov-Doe-460d1NAMES-Cv3-ds-40f37ASM2014009-DC11-LR-ef674DOWLAL2014001-DC21-LR-e5642VampiVol2-06-Cov-B-Frison-ce36c

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på Woman of The Atom, tulpaner från Amsterdam, Spider-mania, livet efter Logan och Vampirella som vi inte är vana vid att se henne. Mycket nöje!

Solar06-Cov-Doe-460d1

Solar: Man of The Atom #6 (Dynamite Entertainment)

Alla Juan Does omslag till Frank Barbiere och Jonathan Laus nya version av den gamla lätt radioaktiva hjälten från 1960-talets Gold Key Comics har varit utmärkta och det är verkligen på tiden att han dyker upp här i Veckans omslag. Man of The Atom har nu blivit Woman of The Atom när Phil Seleskis dotter Erica tagit över faderns krafter och hon försöker stoppa en rymdinvasion med faderns tjatiga röst i skallen. Ju mer jag läser om den här serien desto mer sugen blir jag på den så håll ögonen öppna 🙂

NAMES-Cv3-ds-40f37

The Names #3 (Vertigo)

En relativt ny spännande thriller från Vertigo är aldrig fel och Celia Calles snygga omslag med Katya Walkers utslagna kropp, tulpanerna och reflektionerna i vattnet gör mig sugen på mer.

ASM2014009-DC11-LR-ef674

Amazing Spider-Man #9 (Marvel Comics)

Nu kickar Spider-Man-eventet Spider-Verse äntligen igång på riktigt och detta firar Marvel med ett riktigt härligt omslag av Olivier Coipel med inte mindre än sex mer eller mindre kända spindelfigurer redo att rädda världen. Alternativa världar är verkligen på tapeten hos på både Marvel och DC just nu och jag känner mig mycket trygg med Dan Slott vid rodret för den här skutan.

DOWLAL2014001-DC21-LR-e5642

Death of Wolverine: Life After Logan #1
(Marvel Comics)

Wolverines död fortsätter att prägla Marvels universum och senaste sorgliga omslaget i hyllningskören står Julian Totino Tedesco för. Precis som i Declan Shalvey snygga variant till Death of Wolverine: Deadpool & Captain America symboliseras Logans ande i naturen och jag gillar verkligen Tedescos skildring av hur X-Men bearbetar sin sorg på olika sätt i sitt kroppsspråk.

VampiVol2-06-Cov-B-Frison-ce36c

Vampirella #6 (Dynamite Entertainment)

Så var det återigen dags att hylla Jenny Frison som bjuder på ett av sina bästa omslag någonsin. Borta är alla tidigare sexuella anspelningar på karaktären Vampirella som de flesta artister brukar använda sig av (inklusive Terry Dodsons sliskiga originalomslag) utan istället får vi ett oerhört vackert, sorgligt och smärtsamt uttryck med en begränsad men perfekt färgskala. Jubel och fanfarer till Veckans favorit! Vi ses om en vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...