Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 47

söndag 23 november, kl 23:03 av 2 kommentarer

24119WinterWorld-04-pr-1-edd1fPUNK-ZERO-COVER-A-DAUTERMAN-cadb3ELEKTRA2014008-DC11-6e801BM66LE-Cv1-ds-348f2

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på källarmys, iskall skräck, voodoo, rikedom och färgglad Two-Face. Mycket nöje!

24119

Dark Horse Presents #4 (Dark Horse Comics)

Först ut har vi ett underbart monsteromslag av veteranen Jerry Ordway som här presenterar första äventyret med hans och Alex de Campis nya karaktär, den ockulta professorn Alice Creed, i serien Semiautomagic i den flerfaldigt prisbelönta antologin Dark Horse Presents. Ljuset och perspektivet är perfekt men bäst är alla mumsigheter som gömmer sig i källaren.

WinterWorld-04-pr-1-edd1f

Winterworld #4 (IDW)

Butch Guices alla omslag till Chuck Dixons nystartade Winterworld har alla varit trevliga men det senaste är underbart i sin enkelhet. Genom hela serien har Guice skildrat den vintriga postapokalyptiska miljön som både vacker, farlig och ogästvänlig och här lyckas han på ett effektivt sätt kombinera alla tre. ”Han är inte farlig. Han vill bara leka”.

PUNK-ZERO-COVER-A-DAUTERMAN-cadb3

Punk Mambo #0 (Valiant Entertainment)

Punk Mambo är en av karaktärerna som dyker upp i serien Shadowman och här får hon en alldeles egen one-shot med omslag av Russell Dauterman som även tecknar den nya kvinnliga varianten av Thor hos Marvel Comics. Mycket bra detaljer, snygg titel och ett mästerligt färgarbete av Matthew Wilson.

ELEKTRA2014008-DC11-6e801

Elektra #8 (Marvel Comics)

Mike Del Mundo levererar ytterligare ett härligt omslag och är också äntligen tillbaka som seriens ordinarie tecknare efter ett kort gästspel av Alex Sanchez. Tyvärr fick vi i veckan reda på att serien slutar med #11 i februari 2015 så passa på och njut lite extra nu av en av Marvels bästa titlar just nu.

BM66LE-Cv1-ds-348f2

Batman ’66: The Lost Episode #1 (DC Comics)

Sist ut har vi Veckans favorit och återigen är det Alex Ross som roffar åt sig prisbucklan med sin pricksäkra känsla när det gäller superhjälteserier. Här får vi möta den lätt splittrade Two-Face i serieadaptionen av den legendariske sci-fi-författaren Harlan Ellisons berättelse som skulle ha introducerat skurken i den kultiga TV-serien från 1960-talet. Någon Two-Face blev det inte då men för mig räcker det med att få njuta av Ross mästerliga penna. Vi ses nästa vecka!

Kommentarer

  1. Bengt Grive says:

    ”Mycket bra detaljer”?

  2. Andreas Mars says:

    Jag menar att Dautermans detaljarbete är mycket bra.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...