Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 48

söndag 30 november, kl 22:01 av 0 kommentarer

25689CTW-Cv36-ds-5e0dcSuperman_Vol_3_36_Manapul_Variant23882ANINVADERS2014012-DC11-LR-3af9e

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på djupdykning, två Catwomen, supersnabbhet, vacker skräck och rymdinvasion av London. Mycket nöje!

25689

The Massive #29 (Dark Horse Comics)

Hur räddar man en värld som redan är dömd? Det är den frågan som ställs i Brian Woods serie The Massive om miljöaktivister i en postapokalyptisk värld som nu nått fram till näst sista numret. Detta är en serie som jag haft ögonen på ett tag och J.P. Leons omslag med sin enkla, vackra och fängslande design med dova färger gör mig ännu mera sugen.

CTW-Cv36-ds-5e0dc

Catwoman #36 (DC Comics)

Jae Lees senaste omslag till Catwoman är en perfekt komponerad bild som både innehåller dramatik, presenterar den nya och gamla Catwoman och leker med seriemediet. Jag gillar verkligen hur Selinas antagonist tar spjärn mot titeln för att få ett bra grepp och den vita bakgrunden är perfekt.

Superman_Vol_3_36_Manapul_Variant

Superman #36 (DC Comics)

Francis Manapuls variantomslag till Superman känns både modernt och retro på samma gång samtidigt som det på ett effektivt och enkelt sätt visar hur man ritar supersnabbhet.

23882

Colder: The Bad Seed #2 (Dark Horse Comics)

Juan Ferreyra har levererat några av de mest obehagliga omslagen jag sett med sina omslag till Colder men här tar han upp det en nivå till med detta både skräckinjagande och otroligt vackra alster.

ANINVADERS2014012-DC11-LR-3af9e

All-New Invaders #12 (Marvel Comics)

Veckans favorit är Michael Komarcks omslag till All-New Invaders. Vad gör Freedom’s Five, en superhjältegrupp från Första världskriget med bland andra Union Jack bland medlemmarna, på ett Invaders-omslag och är detta en rymdinvasion av London jag skådar? Alla dessa frågor plus Komarcks fantastiska penna gör att jag bara måste läsa den här serien och det är väl huvudorsaken med ett riktigt bra omslag. Att du ska köpa den 🙂 Att vi också får njuta av Orson Randall som Iron Fist gör inte omslaget sämre. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...