Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 26

söndag 28 juni, kl 23:01 av 0 kommentarer

PUN2014019-DC11-fa5d7DeepState-007-A-Main-3ccdcGOTHMIN-Cv6-ds-5b722WMDWELL2015002-DC11-ba75bPHULK2015002-DC11-edefe

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på kulregn, atomkraft, Gotham-snutar, mycket dinosaurier och läskiga skelett. Mycket nöje!

PUN2014019-DC11-fa5d7

Punisher #19 (Marvel Comics)

Näst sista numret av Punisher för den här gången och Mitch Gerads levererar ett trixigt omslag med ett välkänt signum.

DeepState-007-A-Main-3ccdc

Deep State #7 (BOOM! Studios)

Äntligen är det dags att få presentera ett av Matt Taylors omslag till Justin Jordans Deep State. Underbara färger i ett ödesmättat collage.

GOTHMIN-Cv6-ds-5b722

Gotham by Midnight #6 (DC Comics)

Ett tag undrade jag om Bill Sienkiewiczs omslag var photoshoppat men vid en närmare granskning inser jag att det bara är ett exempel på hans fenomenala mästerskap.

WMDWELL2015002-DC11-ba75b

Where Monsters Dwell #2 (Marvel Comics)

Karl Kauffman och Clementine Franklin-Cox ligger illa till i detta härliga matiné-omslag av Frank Cho. Jag längtar verkligen efter att få läsa den här serien och hoppas att den lever upp till mina höga förväntningar om klassiska äventyr med mycket dinosaurier.

PHULK2015002-DC11-edefe

Planet Hulk #2 (Marvel Comics)

För vilken gång i ordningen jag tilldelar Mike Del Mundo titeln Veckans favorit har jag ingen aning om men så länge han producerar liknande alster är jag såld. Jag hade egentligen inte tänkt läsa Planet Hulk men som av en händelse råkade jag få med den i min månatliga seriehög och det är verkligen ett galet äventyr med gladiator-Cap och Devil Dinosaur på äventyr i det Hulk-fyllda Greenlands. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...