Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 20

söndag 22 maj, kl 16:04 av 0 kommentarer

Civil-War-II-0-Noto-Character-Variant-36e55SILVSURF2016004-DC11-1bc0b1516218_xlMae-cov-B-101bfSMAA-Cv7-ds-7eec7

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på motstånd, konvalescens, presidentval, elak kisse och Jordens mäktigaste hjälte. Mycket nöje!

Civil-War-II-0-Noto-Character-Variant-36e55

Civil War II #0 (Marvel Comics)

Dags för sommarevent hos Marvel Comics och den här gången blir det en repris av Mark Millars Civil War fast under överinseende av Brian Michael Bendis. Phil Noto har fångat Kamala Khan i ett beslutsamt ögonblick där hon bestämt sig för att inte stå på samma sida som sin stora idol Carol Danvers.

SILVSURF2016004-DC11-1bc0b

Silver Surfer #4 (Marvel Comics)

Mike Allred och Dan Slotts nya volym av Silver Surfer är minst sagt episk då Norrin Radd offrat sitt liv för att alla människor på Jorden ska få behålla sin egen kultur och särart. Dawn Greenwood är en av Marvels coolaste nya karaktärer som här motar bort hela superhjältekollektivet för att ge Surfer en chans att återhämta sig. Härliga färger också av Laura Allred.

1516218_xl

Citizen Jack #6 (Image Comics)

Det kommande presidentvalet i USA har väl aldrig tidigare rört upp så mycket känslor med Donald Trump som en av kandidaterna. Sam Humphries serie Citizen Jack blir en klockren och omedveten satir där en av kandidaterna är i maskopi med en livsfarlig demon. Ryan Stegman står för omslaget.

Mae-cov-B-101bf

Mae #1 (Dark Horse Comics)

En av årets nya serier som jag sett fram mest emot är Mae av Gene Ha. Här är det självaste Frank Cho som står för ett roligt och snyggt variantomslag som jag dessutom beställt själv. Recension kommer i juni.

SMAA-Cv7-ds-7eec7

Superman: American Alien #7 (DC Comics)

Sista numret av Max Landis nya version av Supermans ursprung är här och det här är en serie som hyllats av många. Veckans favorit blir seriens underbara omslag av Ryan Sook som fångar kvintessensen av Jordens mäktigaste hjälte. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...