Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 37

söndag 18 september, kl 23:13 av 0 kommentarer

asbm-cv2-declan-shalvey-var291775433940-065432818-105432827-04

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på rafflande tågjakt, verktyg för jobbet, djurvän, vintrigt Japan och sorgsen Rey. Mycket nöje!

asbm-cv2-declan-shalvey-var

All-Star Batman #2 (DC Comics)

Det var många snygga omslag som fick stryka på foten den här veckan och först i denna exklusiva kvintett som kvalade in till Veckans omslag hittar vi ett actionfyllt och dramatiskt bidrag av Declan Shalvey. Batman ser verkligen ut som en ondskefull vampyr, Two-Face kämpar för att nå sitt mynt och så har vi alla typer som jagar dem båda i bakgrunden.

29177

Lady Killer 2 #2 (Dark Horse Comics)

Joëlle Jones skruvade versioner av ”tips för hemmafrun” når här nya höjder med rensning av rören, tupper-ware och styckningsmetoder.

5433940-06

Wonder Woman #6 (DC Comics)

Ett omslag som lätt hade kunnat trilla över i smörigt kitsch förvandlas i Nicola Scotts händer till en sann njutning.

5432818-10

Scarlet Witch #10 (Marvel Comics)

David Aja fortsätter leverera minimalistiskt mums med sina omslag till Scarlet Witch. Den här gången har Wandas resor tagit oss till ett vintrigt Japan insvept i ett bedårande snötäcke.

5432827-04

Star Wars: The Force Awakens #4 (Marvel Comics)

Daisy Ridley slog världen med häpnad genom sin gestaltning av Rey i senaste Star Wars-filmen och Mike Del Mundo lyckas fånga hennes vemodiga och sorgsna blick perfekt i Veckans favorit. Vi ses nästa vecka! Då bjuds det bland annat på Machine Man, Rick Remender och Jerome Opeñas Seven to Eternity, vinnarna av Urhunden och Unghunden på Bokmässan samt förhoppningsvis lite Black Widow och Doctor Strange.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...