Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 49

söndag 11 december, kl 22:02 av 0 kommentarer

moonkn2016009-dc11stcg-cv3-dsmidnapo-cv3scwitch2015013-dc11aven2016002-dc11

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på splittrad personlighet, Loma, Orfeus & Eurydike, Agatha Harkness och flera versioner av Kang. Mycket nöje!

 

moonkn2016009-dc11

Moon Knight #9 (Marvel Comics)

Greg Smallwood bjuder på ett underbart sci-fi-omslag där Marc Spector letar i månskenet efter sitt riktiga jag i den karga öknen.

stcg-cv3-ds

Shade, the Changing Girl #3 (DC Comics)

Att den nya etiketten Young Animal från DC Comics verkar lovande är årets största underdrift. Här får vi ett mycket stämningsfullt omslag av Becky Cloonan till senaste numret av Shade, the Changing Girl som en aptitretare.

midnapo-cv3

Midnighter and Apollo #3 (DC Comics)

DC:s moderna version av myten om Orfeus och Eurydike fortsätter där Midnighter passerar Helvetets portar i jakten på Apollo i detta magnifika omslag av Aco.

scwitch2015013-dc11

Scarlet Witch #13 (Marvel Comics)

En av höjdpunkterna med Matt Fractions Hawkeye var David Ajas rasande snygga omslag med olika tematik. I Scarlet Witch har han destillerat sin tematik till färgerna svart-vit-röd med minimalistisk bravur och jag kan inte få nog av dessa omslag.

aven2016002-dc11

Avengers #2 (Marvel Comics)

Kang The Conqueror är en av Marvels mest fascinerande superskurkar och har framträtt i en mängd olika skepnader och gestalter genom historiens lopp, bl.a. som Rama-Tut, Iron Lad, Scarlet Centurion eller Immortus. Här får vi ett olycksbådande omslag med en märkbar doft av blivande klassiker av Alex Ross som äntligen är tillbaka i storform efter att ha varit frånvarande ganska länge i Veckans omslag och som verkligen förtjänar titeln Veckans favorit. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...