Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 22

söndag 4 juni, kl 19:14 av 2 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på MMPR, body horror i rymden, finalen på Revival, psykedeliskt fyrverkeri samt monstermania. Mycket nöje!

Mighty Morphin Power Rangers 2017 Annual
(BOOM! Studios)

Mighty Morphin Power Rangers må vara en produkt från 90-talet men är mer aktuell än någonsin med både en pågående serie från BOOM! Studios och filmen Power Rangers som hade premiär i våras. Inte riktigt min tekopp men Goni Montes fina omslag med siluetterna av våra hjältar som går mot nya äventyr samt deras färgglada skuggor imponerar.

Aliens: Dead Orbit #2 (Dark Horse Comics)

Detaljmästaren James Stokoe bjuder på klassisk body horror à la Alien i detta mardrömslika omslag.

Revival Deluxe Edition Vol. 4 (Image Comics)

Jag brukar inte ha med omslag till samlingsutgåvor men eftersom Jenny Frisons omslag till den sista lyxutgåvan av Revival är helt nytt och exklusivt för den här utgåvan så gör jag gärna ett undantag. Den gravida Em med karakteristisk hood-tröja och lie skapar en perfekt stämning och är det möjligtvis systern Dana som Em håller i handen?

Man-Thing #4 (Marvel Comics)

Tyler Crook bjuder på multidimensionella galenskaper och psykedeliskt fyrverkeri med mitt favoritmonster Man-Thing.

Doctor Strange #21 (Marvel Comics)

Chris Bachalos originalomslag till Doctor Strange #21 är bra men Dan Moras variantomslag är så underbart att jag utan omsvep utser den till Veckans favorit. Vi ses nästa vecka då jag fortsätter min genomgång av årets Urhunden-nomineringar med andra delen av Riad Sattoufs Framtidens arab och den fullkomligt briljanta Palimpsest av Lisa Wool-Rim Sjöblom.

Kommentarer

  1. Thomas Fels says:

    Snygga grejer igen! Det är alltid en liten söndagsfest att kolla in omslagen. Kan man tänka sig att ni emellanåt visar ännu fler i taget, t ex vid årets slut eller andra begivenhetsdagar?

    Är förresten Revival och Dead Orbit något ni rekommenderar? De ser ju smarriga ut om inte annat.

  2. Andreas Mars says:

    Låter mycket trevligt Thomas! Dead Orbit har jag inte läst men Revival har jag följt sedan starten och ser fram emot sista lyxutgåvan. Döda människor återvänder men är förändrade. Den lilla staden där detta händer sätts i karantän och vi får följa syskonen Dana och Ems vedermödor där den förstnämnda är polis och lillasyster en av de återvändande efter att ha mördats av någon okänd. Bra karaktärer, spänning, skräck och mystik.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...