Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 44

söndag 5 november, kl 19:37 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på Boogey Man, upprättelse, Prison Break, evolutionär galenskap och självskadebeteende. Mycket nöje!

Power Pack #63 (Marvel Comics)

Marvel Legacy bjuder på ett kärt återseende i form av en one-shot med de unga superhjältarna i Power Pack och Mike McKones omslag är en blinkning till gammal hederlig superhjälteaction samtidigt som det blickar framåt.

Captain America #695 (Marvel Comics)

Efter Secret Empire beslutar sig Captain America för att ge sig av på en USA-turné för att tvätta bort sitt skamfilade rykte och Marvel har återigen gett radarparet Mark Waid och Chris Samnee uppdraget att visa vart skåpet ska stå, som de gjorde med Daredevil och Black Widow.

Black Bolt #7 (Marvel Comics)

Black Bolts soloserie, författad av Saladin Ahmed, verkar mycket lovande och skall definitivt utforskas, speciellt med tanke på att trollkarlen Frazer Irving tecknar insidan. Christian Ward bjuder på fart och fläkt med seriens huvudperson, Inhumans teleporterande vofsing Lockjaw och det utomjordiska telepatiska barnet Blinky som nu återvänder till Jorden efter flera fruktansvärda månader i ett utomjordiskt fängelse.

Avengers #673 (Marvel Comics)

High Evolutionary har startat en process som innebär förstörandet av inte bara en utan två Jordar och det verkar inte som att den samlade kraften hos Avengers och Champions kan stoppa honom. Alex Ross levererar ett underbart superhjälteomslag fullt av drama och förväntan.

Batman: White Knight #2 (DC Comics)

Veckans favorit går till Sean Murphys senaste omslag till den mycket lovande serien Batman: White Knight, författad och tecknad av honom själv. Jokerns besatthet av Mörkrets riddare tar sig här uttryck i form av självtortyr och bisarr memorabilia. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...